Wino, sery, dziczyzna | Kolacja komentowana z degustacją win
Godzina rozpoczęcia:
16:30Data i godzina zakończenia:
28.09.2024 18:00Zapraszamy na jesienną kolację z winem, serami i dziczyzną. Jakościowe mięso, perfekcyjnie dobrane dodatki, nadbużańskie wino oraz komentarze twórców leśno-winnej uczty:
- Ali Paluch - właścicielki gospodarstwa, miłośniczki jedzenia, sztuki kulinarnej i spotkań przy wspólnym stole.
- Marty i Mikołaja Korolów - właścicieli winnicy, twórców i wielbicieli dobrego wina oraz klimczyckiej kuchni.
Menu:
deska lokalnych serów, wędlin i zakamarkowych marynat
sałata z grillowanymi warzywami
(wina białe: Perła/Solaris/Hibernal)
jeleń na zimno (tatar/capraccio), sałata rzymska
(wina czerwone: Rubin/Dorsa)
jeleń na gorąco (długo pieczony rostbef/chili con carne)
(wina czerwone Regent/Pinot Noir)
gruszka w winie
napoje: wina, woda, do deseru: kawa/herbata
cena: 270 zł/osoba
bilety: zakamarek-klimczyce.pl (limit miejsc)